Absolutt forlag er et uavhengig selvpubliseringsforlag. Vi startet for fullt opp i 2018. Vi jobber med og for forfatterne våre. Selvpublisering har i den senere tid blitt løsningen for forfattere som gang på gang har blitt refusert av de etablerte forlagene. Selvpublisering handler om publisere bøker uten hjelp av et tradisjonelt forlag. Det behøver ikke å bety at et selvpubliseringsforlag har mindre kompetanse enn de etablerte. Absolutt forlag har vært i bransjen i en mannsalder og besitter den kompetansen som trengs for å lose en utgivelse trygt i fra manus til ferdig bok, markedsføring og til salg.

  • Vi bistår med søknader til støtteordninger for utvikling av prosjektet ditt
  • Vi bistår med manusutvikling og språkvask
  • Vi designer bøkene og tar oss av all teknisk produksjon og kontakt med trykkeriene
  • Vi utarbeider samarbeid med forfatteren pressemeldinger, markedsføringsstrategier og kontakt med bokhandlerne
  • Vi har egen nettbutikk
  • Alle våre bøker er innmeldt i bokbasen. Dette gjør at bokhandlerne enkelt kan finne frem boka di og bestille den. Vi har egne avtaler med bokhandlerne

Hvem er vi.

Absolutt forlag blir drevet av Erland Bekkelund. Han er bla. utdannet grafisk designer og har jobbet med manusutvikling og bokdesign i over 20 år. Han har bla. jobbet i Gyldendal Akademisk og 07Media.

Absolutt forlag benytter seg av en rekke eksterne samarbeidspartnere. Litt avhengig av hva slags produksjon vi har med å gjøre. Vi bruker faste, profesjonelle språkvaskere. Vi har egne markedsføringskonsulenter. Stort sett holder vi all produksjon i eget hus, dvs design, bilderedigering, figurtegning, kontakt med trykkeriene osv. Dette gjør at vi kan kvalitetssikre våre bøker slik at de får et høyt profesjonelt uttrykk.

Fornøyd med Absolutt forlag?

Jeg er vil takke Absolutt forlag for en proff og gjennomført produksjon. I begynnelsen var jeg litt spent på hvordan dette skulle bli men, etterhvert som prosessen gikk fremover, skjønte jeg at forlaget var proffe og loset prosjektet trygt i havn.
Eiliv Sanberg
Forfatter av Hoel Gård
Jeg henvendte meg til forlaget etter anbefaling fra det lokale biblioteket. Jeg hadde et manus og ville finne ut om hvordan jeg gikk frem for å få det publisert. Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å få gitt ut boka på et større forlag. Under samtalen vi hadde forstod jeg at Absolutt forlag var et seriøst og proft forlag. Under prosessen fikk jeg veldig god oppfølging. Da jeg fikk boka i hendene ble jeg så fornøyd at jeg ville vise resultatet til andre. Alle som så boka syntes den var flott og veldig proft utført. Jeg vil absolutt anbefale å bruke forlaget.
Torstein Hervland
Forfatter av Lyn og torden

Kontakt

  • +47 936 03 414
  • post@absoluttforlag.no
  • Nygata 22A 2381 Brumunddal
Select your currency
EUR Euro
NOKNorske Kroner