Forfatter hos oss?

Absolutt forlag er et mikroforlag etablert våren 2018. Vi er et uavhengig forlag eller et indieforlag om du vil. 

Vi har egne designere, redaktører, språkvaskere og korrekturlesere. Det er med på å gi boka et profesjonelt utseende og innhold. Vi har egen nettbutikk og er med på markedsføring og distribuering av boka. Vi har egne avtaler med bokhandlere og trykkeri.

Som en indieforfatter må du uansett kjøpe de tjenestene som trengs for å ivareta kvaliteten på boka. Her er Absolutt forlag en perfekt partner.

Du er med på å ha kontroll på alle ledd i prosessen fram mot ferdig bok. Det gjør det svært spennende både for forfatter og forlag. Hos et «vanlig» forlag tjener du normalt 10-15 prosent av hver solgte bok i royalty. Er du indieforfatter mottar du inntektene fra boksalget selv. Litt avhengig av kompleksitet og salgspotensialet utgjør det ca 50 prosent av inntektene. Eller vi avtaler en fastpris.

Det er vanskelig å få boka inn hos bokhandelere. Sjansen for at de vil ta inn boka øker hvis du og Absolutt forlag klarer å vise til at dette er en bok leserne vil ha, og har fått positive tilbakemeldinger fra lesere og gode kritikker i media.  

Hos et forlag får mange bøker kort levetid, kanskje bare et par år, fordi lagerplass og oppmerksomhet må rettes mot nyere utgivelser. Som indieforfatter kan du fortsette å markedsføre og selge boka så lenge du vil.

Vi utgir i hovedsak musikkhistoriske bøker og lokalhistorie fra Norge, sportsbøker osv. Som regel i Coffee table format. Noe som egner seg veldig til en bok du bare må ha, eller som gavebok.

Hvis dette er interessant ikke nøl med å ta kontakt med oss