Absolutt forlag

Vi er et selvpubliseringsforlag. Det handler om publisere bøker uten hjelp av et tradisjonelt forlag. Mange går med en bokdrøm og har et  ønske om å utgi bok. Du har et ferdig skrevet manus men du vet ikke hvordan du kommer deg videre. Absolutt forlag loser deg og din utgivelse trygt i gjennom hele kjeden, fra manus til ferdig bok, markedsføring og til slutt salg.   

Les mer om selvpublisering her

FRANK ZAPPA – THE NORDIC STORIES
Utgivelse 24. januar

Zappa holdt nesten 80 konserter Norden. Hvert land har sitt eget kapittel og mange av hovedpersonene Zappa møtte i Sverige, Danmark, Finland og Norge deler sine historier. Han ble veldig godt mottatt i de enkelte landene og fikk mange venner. Dette gjorde seg utslag i noen forrykende og uforglemmelige konserter. Noen ganger førte dette til noen uventende hendelser. Slik ble det nye låter av. Boken inneholder upubliserte intervjuer med Zappa og noen av hans musikere. Boken har et unikt og rikt billedmateriale på ca 250 bilder. Inneholder setlister, billetter, posters og spesielle samleobjekter.

Bestill og sikre deg et eksemplar av denne kritikerroste boken. 

Språk: Engelsk. 

ÅRETS NATURBOK. Sakset fra turloggen er skrevet av Aud Jovall og er ei bok om snø og is, slit i tynn luft og dårlig vær, om det å stå på en høg topp eller snu før målet er nådd. Her deler hun sine erfaringer fra klatring i fjell på over 6000 moh. i bla. Andes og Himalaya. Dette er ikke beretninger om heltemodige bestigninger og dramatiske hendelser. Du trenger ikke tilleggsutstyr som et kamerateam, flere sponsorer, helikopter eller et promo bilde av en islagt skjeggete helt med design solbriller. Aud har et annet budskap som skiller seg fra en hvilken som helst selvhjelps- eller trimguru. 

Johan Hauknes og Harald Opheim står bak praktboken «Fra miraklet til templet.» I 2000 feiret Molde International Jazz Festival gjennomføringen av den 40. festivalen siden starten i 1961.  Ett av formålene med denne boka er å gi et bidrag til den store fortellingen om denne historien, og ikke minst å minnes noen av de store musikalske øyeblikkene institusjonen har skapt. Gjennom det tror forfatterne også at boka  bidrar til den store fortellingen om Moldejazz og til historien om norsk jazz gjennom disse tjue årene. 

Vi anbefaler

21/10/2021

Aud Jovall

Sakset fra turloggen

20/07/21

Johan Hauknes og Harald Opheim

Fra miraklet til templet

21/11/2015

Erland Bekkelund

Hamarfestivalen 1981 - mot rus (midlertidig utsolgt)

02/06/2019

Leif Gjerstad

Kalvøyafestivalen - en musikalsk tidsreise (midlertidig utsolgt)

10/05/2021

Erland Bekkelund mfl.

Frank Zappa - The Nordic Stories