Absolutt forlag – et selvpubliseringsforlag

Boka er ferdig, siste utkast er perfekt og tittelen er i boks. Du har sendt inn manuset til forlagene. Så får du avslagsbrevet i posten. Gang etter gang etter gang – ingen forlag er villig til å ta risken på boka di. Du synes at du har skrevet et genialt og perfekt verk om temaet ditt. Du vil at boa skal utgis. Så hva nå? Du kan jo utgi boka sjøl. Men hvordan gjør jeg det?

Absolutt forlag er et forlag du får all den hjelp du trenger. Vi har spesialisert oss på selvpublisering. Vi er der for deg gjennom hele prosessen. Helt i fra manusutvikling til ferdig bok, markedsføring og til slutt det viktigste, salget!. Hos oss får du profesjonell hjelp som er med på å gi boka et profesjonelt uttrykk.

Har du først bestemt deg for å utgi boka di, har du to valg. Hvilken form du velger avhenger litt av budsjettet ditt, og personlig preferanse. Hva du selv foretrekker og ikke minst hva slags form boka skal ha. Det billigste er å lage en e-bok. Men har du en bok med mange flotte bilder og du egentlig vil lage en f.eks. Coffe-table bok, er nok papirutgaven å foretrekke. Men heller ikke det behøver å bli så sabla dyrt.

Vi har egne avtaler med alle bokhandlerne. Vi har også egne avtaler med f.eks. Amazon og e-bok.no. Vi er innmeldt i bokbasen, noe som gjør det svært lett for bokhandlerne å søke opp boka di. Boka di vil automatisk komme inn på bokhandlerens lister i deres nettbutikker.

Absolutt forlag har egen nettbutikk. Vi har over 20 års erfaring i bransjen, noe som kommer veldig godt med i det tøffe markedet bokbransjen. Bakgrunnen har vi fra Gyldendal Akademisk og 07Media. Dette gjør at vi vi kan det meste du trenger å vite om hvordan du lager en bok.

Without deviation from the norm, progress is not possible.”

Frank Zappa

Kontakt

  • +47 936 03 414
  • post@absoluttforlag.no
  • Nygata 22A 2381 Brumunddal
Select your currency
EUR Euro
NOKNorske Kroner